Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerçeve kırıldığını görmek

Rüyada çerçeve kırıldığını görmek

Rüyada çerçeve kırıldığını görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, bazı adımlar atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çerçeve kırıldığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Rüyada çerçevenin kırıldığını görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, borçların kısa sürede kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çerçeve kırıldığını görmek yeni iş kapılarının açılacağına, mutluluğu yakalayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada çerçeve kırılması görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, huşu içinde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf çerçevesi görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada boş fotoğraf çerçevesi görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal çerçevesi görmek maceralara atılacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kazancın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments