Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fok balığı yakalamak

Rüyada fok balığı yakalamak

Rüyada fok balığı yakalamak ticari anlamda yön değiştireceğine, adının yayılacağına, yolunda gideceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fok balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz ilişkilerinizi geliştirebilir.

Rüyada fok balığı yakalamak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada fok balığı sevmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fok balığı beslemek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru fok balığı görmek canının sağ olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada büyük fok balığı görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, parasının ve malının da artacağına delalet eder.

Rüyada fok balığı öldürmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü fok balığı görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalettir.

Rüyada fok balığı görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, darlık içine düşeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments