Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fok balığı öldürmek

Rüyada fok balığı öldürmek

Rüyada fok balığı öldürmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fok balığı öldürmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Rüyada fok balığı öldürmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü fok balığı görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, dertlerin biteceğine, hakkıyla kazanca tabir olunur.

Rüyada evde fok balığı görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz fok balığı görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancının hiç azalmayacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada fok balığından kaçmak kazancını çoğaltacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada fok balığı yakalamak geçim sıkıntısının olmayacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fok balığı beslemek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada fok balığı sevmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, başarılarının çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments