Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fok balığı görmek

Rüyada fok balığı görmek

Rüyada fok balığı görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini işine vereceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fok balığı gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu takip etmesini istediğiniz kişiler konusunda sizi desteklemesini istediğiniz bir kişiyi etkilemeniz gerekebilir.

Rüyada fok balığıyla yüzmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına alamet eder.

Rüyada fok balığından kaçmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada büyük fok balığı görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fok balığı yavrusu görmek huzurlu günlerin geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü fok balığı görmek düşmanların önlerinin açılacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, zorlukların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada fok balığı yakalamak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru fok balığı görmek attığı adımların boşa çıkacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah fok balığı görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments