Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıstık yeşili giymek

Rüyada fıstık yeşili giymek

Rüyada fıstık yeşili giymek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine delalet eder.

Rüyada fıstık yeşili giymek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Rüyada fıstık yeşili giymek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Rüyada fıstık yeşili elbise giymek kısmetinin de açılacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, borçlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fıstıklı baklava yemek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, insanlardan takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fıstık yeşili görmek gülmeye hasret kalacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil fıstık görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada fıstık yeşili rengi görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sağlığın da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fıstık yeşili renk görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, işinde itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yer fıstığı görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments