Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fıstık görmek

Rüyada yeşil fıstık görmek

Rüyada yeşil fıstık görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, geçim derdinin olmayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fıstık gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamanız gerekiyor, başarabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada yeşil fıstık görmek zorlukların günden güne artacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil antep fıstığı görmek acılarını dindireceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada fıstık yeşili giymek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada fıstık yeşili hırka görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ticaretin önünün açılacağına delalettir.

Rüyada fıstık yeşili renk görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fıstık yeşili rengi görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, fakirlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yer fıstığı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, çektiği zorlukların biteceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fıstıklı baklava yemek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments