Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıstık yeşili renk görmek

Rüyada fıstık yeşili renk görmek

Rüyada fıstık yeşili renk görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada fıstık yeşili renk gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada fıstık yeşili renk görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yer fıstığı görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil fıstık yemek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fıstık yeşili elbise giymek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil antep fıstığı görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil fıstıklı baklava yemek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fıstık yeşili hırka görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fıstık yeşili rengi görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments