Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yer fıstığı görmek

Rüyada yeşil yer fıstığı görmek

Rüyada yeşil yer fıstığı görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yer fıstığı gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada yeşil yer fıstığı görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işlerin çok büyümeyeceğine delalet eder.

Rüyada yer fıstığı topladığını görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, beklenen mirasın alınacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer fıstık toplamak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına alamet eder.

Rüyada taze yer fıstığı görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer fıstığı görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer fıstığı yemek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada yer fıstığı ekmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer fıstığı toplamak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments