Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fışkırarak kusmak

Rüyada fışkırarak kusmak

Rüyada fışkırarak kusmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fışkırarak kusmak gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Rüyada fışkırarak kusmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, adından konuşulur olacağına, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su fışkırtmak ipliklerini pazara çıkaracağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla su fışkırtmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada su fışkırması görmek elde edilen nasibin artacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işaret eder.

Rüyada kan fışkırması görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada fışkıran su görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden fışkıran su görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine inanılır.

Rüyada fışkıran deniz görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, büyük başarıla kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments