Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su fışkırması görmek

Rüyada su fışkırması görmek

Rüyada su fışkırması görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, nasiplerini alacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada su fışkırması gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz.

Rüyada su fışkırtmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, sevindirici şeyler duymaya, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su fışkırması görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Rüyada fışkıran su görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla su fışkırtmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yerden su fışkırması görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerden fışkıran su görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, istenmeyen olayların olacağına tabir olunur.

Rüyada yerden su fışkırmasını görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada suyun fışkırmasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments