Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden fışkıran su görmek

Rüyada yerden fışkıran su görmek

Rüyada yerden fışkıran su görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yerden fışkıran su gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Rüyada yerden su fışkırması görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, neşesinin yerine geleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada yerden fışkıran su görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada yerden su fışkırmasını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Rüyada su fışkırması görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun fışkırmasını görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla su fışkırtmak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada fışkıran su görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada su fışkırtmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, borçlarının azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments