Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fışkıran su görmek

Rüyada fışkıran su görmek

Rüyada fışkıran su görmek ticaretinin açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, gereken sabrı göstereceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret eder.

Rüyada fışkıran su gördüyseniz:

  • Size yapılan ufak haraketleri bile affedilmez hatalar olarak görerek insanlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

Rüyada yerden su fışkırması görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden fışkıran su görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet eder.

Rüyada fışkıran su görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine delalettir.

Rüyada yerden su fışkırmasını görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su fışkırtmak planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada su fışkırması görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada hortumla su fışkırtmak sürekli bağırıp çağıracağına, rızkın genişleyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun fışkırmasını görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments