Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun fışkırmasını görmek

Rüyada suyun fışkırmasını görmek

Rüyada suyun fışkırmasını görmek sıkıntının günden güne artacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun fışkırmasını gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Rüyada su fışkırması görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada yerden su fışkırması görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla su fışkırtmak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada fışkıran su görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, koltuğunun da yükseleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden su fışkırmasını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada su fışkırtmak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işaret eder.

Rüyada yerden fışkıran su görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun fışkırmasını görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments