Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgarda sürüklenmek

Rüyada rüzgarda sürüklenmek

Rüyada rüzgarda sürüklenmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, işlerin yolunda gideceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok para kazanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada rüzgarda sürüklenmek gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada rüzgarda sürüklenmek pek çok kişiyi idare edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüzgara hükmetmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada güçlü rüzgar görmek problemlerinin biteceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Rüyada fırtına rüzgar görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüzgardan kaçmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada rüzgara görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde rüzgar görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine inanılır.

Rüyada rüzgarda savrulmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, darlığa düşeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments