Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgarın görmek

Rüyada rüzgarın görmek

Rüyada rüzgarın görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, diplomalı kimse olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada rüzgarın gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Rüyada rüzgarı görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada rüzgarlı deniz görmek daima secde ve şükür edeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada toz rüzgarı görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rüzgarla konuşmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, halsizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada rüzgara karşı koşmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzey rüzgarı görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine inanılır.

Rüyada rüzgar fırtınası görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine inanılır.

Rüyada rüzgarlı havada yürümek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments