Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırıncı küreği görmek

Rüyada fırıncı küreği görmek

Rüyada fırıncı küreği görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırıncı küreği gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da fikirlerinizden haberdar olmasını istediklerinizin bilgilenmesi için türlü eleştirilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada fırıncı küreği görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırın küreği görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kürek görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, çok zor günler yaşayacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına alamet eder.

Rüyada ekmek küreği görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kürek görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.

Rüyada kayık küreği görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada plastik kürek görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kum ve kürek görmek yüksek diploma alacağına, çocuklarının fazla olacağına, kısmet alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments