Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum paylaşmak

Rüyada lokum paylaşmak

Rüyada lokum paylaşmak evlatlarından memnun olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada lokum paylaşmak gördüyseniz:

  • Atacağınız adımlar bir sonraki oyunu şekillendirebilir.

Rüyada lokum paylaşmak kazancında da artış meydana geleceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et paylaşmak çoluk çocuğa karışacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada un paylaşmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk para paylaşmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada meyve paylaşmak bir fitne çıkarmaya, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına delalettir.

Rüyada yer paylaşmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, mekân değiştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada et paylaşmak işyerini kapatacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada altın paylaşmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, mali krize gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments