Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındık ve kuru üzüm görmek

Rüyada fındık ve kuru üzüm görmek

Rüyada fındık ve kuru üzüm görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, depresyona gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fındık ve kuru üzüm gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada fındık ve kuru üzüm görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fındık toplamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fındık görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine yorulur.

Rüyada fındık üzüm görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada fındık üzüm yemek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yeni bir adım atılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm kurusu yemek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada birine kuru üzüm vermek saygın biri haline geleceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada kuru üzüm satmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments