Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının odun kırdığını görmek

Rüyada başkasının odun kırdığını görmek

Rüyada başkasının odun kırdığını görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına işarettir.

Rüyada başkasının odun kırdığını gördüyseniz:

  • Sizin için önem taşıyan konuları zorlamanız gerekiyor.

Rüyada başkasının odun kırdığını görmek imkânlarının azalacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada odun kırdığını görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, maddi ve manevi olarak destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin odun kırdığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada kırda gezmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalettir.

Rüyada birini kırdığını görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine inanılır.

Rüyada ayna kırdığını görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kalem kırdığını görmek yokluk içine düşeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kırdığını görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, yaşamına bakacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments