Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fincan yıkamak

Rüyada fincan yıkamak

Rüyada fincan yıkamak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada fincan yıkamak gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Rüyada fincan yıkamak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, heveslerinin biteceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kahve fincanı görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük fincan görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kahve fincanı görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, yetim sevindireceğine delalet eder.

Rüyada fincanda çay görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada çatlak fincan görmek şeytanın aklına uyacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya işaret eder.

Rüyada kupa fincan görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kahve fincanı almak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments