Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filmde oynamak

Rüyada filmde oynamak

Rüyada filmde oynamak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada filmde oynamak gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada bir filmde oynamak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada reklam filminde oynamak çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulur.

Rüyada filmde oynamak tersliklerin yoluna gireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada film oyuncusu olduğunu görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada reklam filminde oynadığını görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada televizyonda film izlemek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalet eder.

Rüyada film sanatçısı görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada film oyuncuları görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments