Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada film afişi görmek

Rüyada film afişi görmek

Rüyada film afişi görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet eder.

Rüyada film afişi gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir.

Rüyada film afişi görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada afiş asmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına alamet eder.

Rüyada filme gitmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada film yıldızı görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada film sanatçısı görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir filmde oynamak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada filmin içinde olmak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına yorulur.

Rüyada filmi görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments