Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filme gitmek

Rüyada filme gitmek

Rüyada filme gitmek kazançlı kapıların açılacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada filme gitmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var.

Rüyada filme gitmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada dini film izlemek aile hayatına adım atılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada film çevirmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada filmin içinde olmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sinemada film izlemek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Rüyada film artisti görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada film almak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, günah işlemekten korunacağına, hasta ise şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada müstehcen film izlemek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments