Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir filmde oynamak

Rüyada bir filmde oynamak

Rüyada bir filmde oynamak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetin bollaşacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada bir filmde oynamak gördüyseniz:

  • Huysuz birine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bir filmde oynamak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına tabir olunur.

Rüyada reklam filminde oynamak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada filmde oynamak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, engel teşkil edeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada film almak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada evde film izlemek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada korku filmi izlemek hile ile mal elde edeceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada film afişi görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalettir.

Rüyada film oyuncuları görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments