Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin su içtiğini görmek

Rüyada filin su içtiğini görmek

Rüyada filin su içtiğini görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Rüyada filin su içtiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine alamet eder.

Rüyada filin su içtiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde fil görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet eder.

Rüyada su içinde fil görmek alim ve bilge insan olacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamaşır suyu içtiğini görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, malının ve kazancının tam olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu testi görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine yorulur.

Rüyada deniz suyu içtiğini görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments