Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil satın almak

Rüyada fil satın almak

Rüyada fil satın almak çoluk çocuğa karışacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada fil satın almak gördüyseniz:

  • Değişime sıcak bakmanızda fayda var.

Rüyada fil satın almak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Rüyada fil suresi okumak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada fil ailesi görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil olduğunu görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızgın fil görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fil ve yavrularını görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil eti yediğini görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine yorulur.

Rüyada fil suresini ezberlemek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments