Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile fil görmek

Rüyada hamile fil görmek

Rüyada hamile fil görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Rüyada hamile fil gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada hamile fil görmek ün yapmayı başaracağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada fil bebek görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evde fil beslemek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, malının da hiç olacağına delalet eder.

Rüyada ölü fil yavrusu görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak fil almak sorunların yakın zaman içinde artacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, gerekirse özür dileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğuran fil görmek kurulu düzeninin olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil tarafından ezilmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada filin konuştuğunu görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kendini yiyip bitireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments