Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil sahibi olmak

Rüyada fil sahibi olmak

Rüyada fil sahibi olmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada fil sahibi olmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda artış görüluyor.

Rüyada fil sahibi olmak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına inanılır.

Rüyada fil burnu görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biblo fil görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geleceğine bakacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil hediye almak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada fil suresini okuduğunu görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işarettir.

Rüyada kocaman fil görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil kafası görmek maddi imkânlarının artacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde fil görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments