Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil ve yavrusunu görmek

Rüyada fil ve yavrusunu görmek

Rüyada fil ve yavrusunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, mal sahibi olacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada fil ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Rüyada ölü fil yavrusu görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fil yavrusu doğurmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil yavrusunu görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Rüyada yavru fil beslemek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil yavrusu öldürmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük fil yavrusu görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fil ve fil yavrusu görmek dinini yaşayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil ve yavrusu görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments