Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden fazla para almak

Rüyada birinden fazla para almak

Rüyada birinden fazla para almak maddi açıdan rahat edileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sermayesinin çoğalacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine inanılır.

Rüyada birinden fazla para almak gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinden fazla para almak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada fazla kağıt para görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada çok fazla para görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına inanılır.

Rüyada çok fazla demir para görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada fazla para vermek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada para üstünü fazla almak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla kağıt para görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, yakında hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments