Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık fayans görmek

Rüyada kırık fayans görmek

Rüyada kırık fayans görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine inanılır.

Rüyada kırık fayans gördüyseniz:

  • Belli bir konu hala dikkat gerektiriyor olabilir.

Rüyada kırık fayans görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, fikirlerinin can bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı fayans görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fayans yıkamak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına delalet eder.

Rüyada fayanslı ev görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına inanılır.

Rüyada fayans döşemek işlerinde kara geçeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvar fayansı görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada renkli fayans görmek hile ile mal elde edeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada fayans silmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments