Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fayans görmek

Rüyada fayans görmek

Rüyada fayans görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, çok sayıda borca gireceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, işlerinde başarılı olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada fayans gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Rüyada kırık fayans görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz fayans döşemek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet eder.

Rüyada pembe fayans görmek huzurunun eski haline döneceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı fayans görmek temize çıkacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada fayans yaptırmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fayans görmek sorunlarının da son bulacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fayans dizmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fayans taşı görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments