Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fatma ismini duymak

Rüyada fatma ismini duymak

Rüyada fatma ismini duymak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada fatma ismini duymak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada fatma ismini duymak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, malvarlığının artacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Rüyada fatma ismini görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada fatma ismi görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taze fasülyeler görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada fatıma annemizi görmek hayırlı bir evlat olacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada fatıma anamızın elini görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada fatma görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına tabir olunur.

Rüyada kara fatmalar görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments