Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fatıma annemizi görmek

Rüyada fatıma annemizi görmek

Rüyada fatıma annemizi görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada fatıma annemizi gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada fatıma annemizi görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada fatma annemizi görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasülye tanesi görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kavgaların büyüyeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına alamet eder.

Rüyada fas ülkesini görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada faişe olduğunu görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fatır suresini okumak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kurtlanmış fasülye görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, işlerin günden güne açılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada fatma ananın elini görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments