Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasülye çiçeği görmek

Rüyada fasülye çiçeği görmek

Rüyada fasülye çiçeği görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasülye çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Rüyada fasülye çiçeği görmek böylelikle yüzünün güleceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada fatıma annemizi görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada fatıma anamızın elini görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taze fasülyeler görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, gerginliğin biteceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Rüyada kuru fasülye pilav yemek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, üzerinde kafa yoracağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada fatima anayı görmek mal mülk sahibi olunacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak hayatının bir anda renkleneceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada kuru fasülye yemeği yapmak işinde çok ilerleyeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments