Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farklı göz görmek

Rüyada farklı göz görmek

Rüyada farklı göz görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada farklı göz gördüyseniz:

  • Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada gözleri farklı renkte görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada farklı renkte göz görmek parasız ve işsiz kalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada farklı göz görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalettir.

Rüyada göz rengini farklı görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini farklı görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini farklı görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada olduğunun farkına varmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments