Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, daha bir sevileceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına inanılır.

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Rüyada farklı renkte göz görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, üzüntülerin sona ereceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek daha fazla yakınlaşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada gözleri farklı renkte görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farklı göz görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz rengini farklı görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada saçını farklı renkte görmek çok doğru bir yol tutulacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçını farklı renk görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada saçı farklı renkte görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments