Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farklı bir eve taşınmak

Rüyada farklı bir eve taşınmak

Rüyada farklı bir eve taşınmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada farklı bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada farklı bir eve taşınmak dileklerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına işarettir.

Rüyada farklı ev görmek büyük borçlar alınacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına alamet etmektedir.

Rüyada farklı şehire girmek büyük üzüntüler olacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri farklı renkte görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hem yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada teki farklı ayakkabı giymek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kendini farklı görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki farklı ayakkabı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada yüzleri farklı görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments