Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzleri farklı görmek

Rüyada yüzleri farklı görmek

Rüyada yüzleri farklı görmek yüksek diploma alacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yapılan planların alt üst olacağına, dertlerin sona ereceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzleri farklı gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada birinin yüzünü farklı görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünü farklı görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzleri farklı görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, pek az kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada olduğunu fark etmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendini farklı görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi iki farklı kişi olarak görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kişiyi olduğundan farklı görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yaşananları unutturacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments