Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teki farklı ayakkabı giymek

Rüyada teki farklı ayakkabı giymek

Rüyada teki farklı ayakkabı giymek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teki farklı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Rüyada teki farklı ayakkabı giymek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabıları farklı giymek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabıyı farklı giymek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada farklı çift ayakkabı giymek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, dileklerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farklı ayakkabılar giymek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada iki ayağa farklı ayakkabı giymek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki farklı ayakkabı giymek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, zaaflarına kapılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına alamet eder.

Rüyada iki ayakta farklı ayakkabı görmek zor durumların biteceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments