Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi evde görmek

Rüyada fareyi evde görmek

Rüyada fareyi evde görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, imkânların günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada fareyi evde gördüyseniz:

  • Maddi alanlarda da daha pratik hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada evde küçük fare görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde fare öldürmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden fare kovalamak kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada fareyi evden dışarı atmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde fare deliği görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada evden fare çıktığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, bol muhabbette olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evde fare yakalamak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada farenin evde dolaştığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments