Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareye dönüşmek

Rüyada fareye dönüşmek

Rüyada fareye dönüşmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, günahlarının affedileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada fareye dönüşmek gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Rüyada fareye dönüşmek düşünmeden hareket edeceğine, amacına ulaşacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada balığa dönüşmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılana dönüşmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe dönüşmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşana dönüşmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebeğe dönüşmek akıl vereceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğa dönüşmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada aslana dönüşmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments