Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa dönüşmek

Rüyada çocuğa dönüşmek

Rüyada çocuğa dönüşmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kimseye minnet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa dönüşmek gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Rüyada çocuğa dönüşmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hak yolundan ayrılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada kelebeğe dönüşmek tövbelerinin kabul olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytana dönüşmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, bir sıkıntıya girmeye, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada canavara dönüşmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kurt adama dönüşmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, müjdeli bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada kediye dönüşmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, içinin ferahlayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığa dönüşmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kurta dönüşmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments