Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslana dönüşmek

Rüyada aslana dönüşmek

Rüyada aslana dönüşmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kazancın gittikçe azalacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada aslana dönüşmek gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada aslana dönüşmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yunus balığına dönüşmek yeni iş teklifleri alacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına yorulur.

Rüyada bebeğe dönüşmek kendine çeki düzen vereceğine, büyük başarılara imza atılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kaplana dönüşmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birine dönüşmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılana dönüşmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balığa dönüşmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ata dönüşmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, hırsızlık yapacağına, ortaya bazı projeler koyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments