Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin konuştuğunu görmek

Rüyada farenin konuştuğunu görmek

Rüyada farenin konuştuğunu görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada farenin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Rüyada farenin konuştuğunu görmek girilen yolda zarar edileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına delalet eder.

Rüyada fareyle konuştuğunu görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Rüyada konuşan fare görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konu anlatmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla konuştuğunu görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz konuşan kedi görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan kuşlar görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun konuştuğunu görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments