Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun konuştuğunu görmek

Rüyada tavuğun konuştuğunu görmek

Rüyada tavuğun konuştuğunu görmek karanlığın biteceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, günahların da affolacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada konuşan tavuk görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun konuştuğunu görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, insanların güvenini kazanacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Rüyada kendi kendine konuştuğunu görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruhla konuştuğunu görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada arapça konuşan görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına yorulur.

Rüyada kartalın konuştuğunu görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sorunların tarihe karışacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin konuştuğunu görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kazancının tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki kişinin konuştuğunu görmek emeklerinin heba olacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments