Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin ağladığını görmek

Rüyada farenin ağladığını görmek

Rüyada farenin ağladığını görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada farenin ağladığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanızla zor bir durum yaşayabilirsiniz, duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada farenin ağladığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, toplum içindeki değerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yürüyen fare görmek güzel günlerin sona ereceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare ve domuz görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman bir fare görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada farenin doğurduğunu görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan ve fare görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına yorulur.

Rüyada fare kuyruğu görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada fare dışarı atmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments