Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve domuz görmek

Rüyada fare ve domuz görmek

Rüyada fare ve domuz görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, borç ödemeye, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada fare ve domuz gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada fare ve domuz görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada domuz ve fare görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına inanılır.

Rüyada domuzdan korkmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işarettir.

Rüyada domuz yavruları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Rüyada iki tane domuz görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Rüyada domuzla mücadele etmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada domuzun doğurduğunu görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz domuz görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments