Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve pisliğini görmek

Rüyada fare ve pisliğini görmek

Rüyada fare ve pisliğini görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, planların sarkacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare ve pisliğini gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Rüyada evde fare pisliği görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada fare ve fare pisliği görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kısmetlerin artacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare pisliği görmek içinin hafifleyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta fare pisliği görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada fare pisliği yemek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret eder.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulur.

Rüyada fare ve pisliğini görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments