Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare pisliği yemek

Rüyada fare pisliği yemek

Rüyada fare pisliği yemek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, duygularını açığa vuracağına, sağlık içinde yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada fare pisliği yemek gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada fare pisliği yemek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, işlerinin rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare pisliğini görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, bahtın açılacağına tabir olunur.

Rüyada fare pisliği temizlemek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada fare ve fare pisliği görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada yatakta fare pisliği görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, zorlukları teker teker aşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde fare pisliği görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek heveslerin söneceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, garanti olacak makama oturacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments